Guide til at verificering af Prada tasker

1. Dustbag og authenticity card
Prada tasker kommer i en hvid blød stofpose eller silkeagtig dustbag med Prada-logoet trykt på forsiden, selvom der er et par undtagelser. Ældre poser kan have en marineblå dustbag med Prada-logoet trykt i guld. Skrifttypen, der er trykt på dustbagen, skal stemme overens med de Prada-skrifttyper, der bruges i hele posen. Din taske skal også komme med plejehæfter og et forseglet Prada-ægthedskort, der indeholder posens serienummer og oplysninger.

Kig efter et lille hvidt mærke inde i tasken med et nummer også. Det er en lille firkantet etiket, og tallet repræsenterer taskens fabriksnummer. Men bare fordi tasken har denne lille etiket, betyder det ikke, at den er en original taske.

Dog kan man ikke forvente at alle secondhand Prada tasker har tilhørende dustbag eller kort med.

2. Logoet
Prada-logoet, inklusive den omvendte trekant, er en af de mest karakteristiske designlogoer nogensinde. Ægte Prada-tasker skal have logo-plaketter, der er let læselige, påføres jævnt på læderet og fastgjort. Logopladen nævner altid Prada, Milano og Dal 1913. Plakkens farve skal matche farven på posens læder. Nogle stilarter har ikke det omvendte trekantlogo, men inkluderer i stedet en rektangulær plak med ordene ‘Prada Milano’ vist. Hvordan skelnes en ægte Prada-taske fra en falsk? Vær opmærksom på syningen af logo-plaketten og skrifttypen på det autentiske Prada-logo. Til venstre ser du et originalt Prada-logo. Til højre ser du dobbeltsømme i trekantens venstre hjørne. Ved det falske R i Prada er der ikke en åbning ved stregen. Hvis R ikke har en lille hakåbning imellem, er det oftest en falsk.

Source: Pinterest and wondermika.com

 

3. Indvendig mærke
Indvendig har Prada-tasker også et mærke, hvis design kan variere afhængigt af taske modellen Ældre modeller viser ‘Prada Milano Made in Italy’ i tre linjer. Nyere modeller har dog kun to linjer, ‘Prada Made in Italy’. Nogle modeller i f.eks nylon har læder patch på indersiden i stedet for den keramiske plade. Farven på det indvendige mærke skal altid svare til det indvendige stof. Hvis ikke, er det sandsynligvis en falsk.

4. Hardware og lynlåse
Hardware og lynlåse er altid af høj kvalitet. Hardware er afgørende for at bestemme ægtheden af en Prada-taske. Nogle falske tasker bruger billige lynlåse og hardware, der er tilbøjelige til misfarvning. Ægte tasker viser hardware af høj kvalitet, der kan være forgyldt eller rustfrit stål. Disse skal have skarpe mærkeindgraveringer, der er adskilt og let læselige. Sørg for, at hardwaren enten er guld eller sølv. Prada blander aldrig farver på en taske, når det kommer til hardware.
Det indgraverede Prada-mærke, er altid med fed skrift og store bogstaver, og findes på hardware som spænder, lynlåse, metalfødder, låse og knapper. Autentiske Prada-lynlåse, der bruges på tasker, er fra mærkerne Lampo, YKK, Riri, Opti og Ipi. Disse mærker skal være indgraveret enten på bagsiden af hardware-lynlåsen eller på siden. Åbn og luk lynlåsen for at se, om den kører glat.

Source: Pinterest

5. The lining
Foret skal være lavet af stof eller ægte læder. Indersiden af en ægte Prada-taske har normalt lige så mange detaljer som ydersiden. Foret i stof viser også en linje af rebmotiv, og ordet Prada gentages. Hver anden linje vil Prada-logoet blive trykt på hovedet. En vigtig detalje her er det brede og smalle bogstav A i Prada-logoet. A skal være bred, og begge skal være konsistente. mønster, der viser navnet Prada vandret. Farven på den trykte for skal matche eller passe til taskens ydre farve. Der kan være undtagelser, at ikke alle tasker har denne trykte foring. Nogle tasker har et nappalæderfor, der viser en mere moderne finish.

6. Syningerne
Syningerne på en Prada-taske skal være pæne og jævne. Et af de tydelige tegn på en forfalsket Prada-taske er rodet med ujævn syning. Originale Prada-tasker viser perfekte små, lige sting lavet med en robust tråd, der skal have samme farve som taskens læder. Sørg for, at du ikke ser nogen limede sømme på tasken.

7. Læderfølelsen
Autentiske Pradas er lavet af kalveskind af højeste kvalitet, som skal føles blødt. Falsk læder kan se rigtigt ud på afstand, men det føles stift. Uanset stil: klassisk, rynket, trykt eller besat, er det anvendte læder tydeligt fyldigt og glat.